מרק סלק קר ורביולי סלק קראנצ’י
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
3 סלקים גדולים מבושלים
2 שיני שום
2 כוסות יוגורט בטעם טבעי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
1 חבילה רביולי סלק גבינה של רמי לוי
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
- 1.טוחנים יחד את הסלק, היוגורט, השום, המלח והפלפל עם שמן הזית עד למרקם חלק.
- 2.מטגנים את הרביולי בשמן קנולה עד להזהבה משני הצדדים
- 3.מגישים קעריות קטנות מוד עם מרק סלק, מעל רביולי אחד, נבטי חמנייה ועיטור שמנת