ארטיק מלון, אננס ושוקולד לבן במילוי דובדבן

אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 1 כוס (240 מ”ל) קרם קוקוס (אפשר גם דל שומן)
  • 50 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • 1 כוס (250 גרם) אננס חתוך לקוביות (ניתן להשתמש באננס מקופסא)
  • 2 כוסות (500 גרם) מלון חתוך לקוביות
  • 3 כפות סירופ מייפל אמיתי (או דבש)

 

למילוי (לא חובה)

  • 12 דובדבנים חצויים
אופן ההכנה:
  • 1.בסיר בינוני מביאים לסף רתיחה את קרם הקוקוס. מכבים את האש ומכניסים את קוביות השוקולד הלבן.
  • 2.מערבבים היטב (ניתן להיעזר בבלנדר מוט) את תכולת הסיר עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
  • 3.מעבירים לבלנדר יחד עם שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4.בתבנית ארטיקים מסדרים 2 חצאי דובדבנים בכל ארטיק.
  • 5.מעבירים את תערובת הפירות הטחונה לתבנית על הדובדבנים (ניתן להשתמש בחלופות שהצענו למעלה), ומקפיאים למשך 4-6 שעות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל