ארטיק מלון, בננה ויגורט ב-10 דקות | אודי ואושר

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | חלבי
  • 1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עשיר בחלבון
  • 3 בננות רכות
  • 2 כוסות (500 גרם) מלון חתוך לקוביות

 

לציפוי (לא חובה)

 

  • 300 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • 3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
  • 1.טוחנים את כל המצרכים בבלנדר למחית חלקה.
  • 2.מעבירים את תערובת הפירות הטחונה לתבנית ארטיקים ומקפיאים למשך 4-6 שעות.
מכינים את הציפוי:
  • 1.כשהארטיקים קפאו לחלוטין, ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
  • 2.טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל