באקלווה

מצרכים
1 בצק פילאס טורקי מותג מצונן
100 גרם פיסטוק טחון
200 גרם בוטנים טחונים
100 גרם אגוז מלך\ פקאן טחונים
1 כוס סוכר
1 כף קינמון
2 ביצים
לסירופ:
מבשלים כעשרים דקות 1.5 כוסות סוכר לבן עם 1.5 כוסות מים וכף מיץ לימון.
ההכנה:
טוחנים את כל הפיצוחים עם הסוכר והקינמון מעבירים לקערה ומוסיפים 2 ביצים
פורים את הבצק ומניחים שורה מהמלית , מגלגלים לציבור דק ומניחים על תבנית שטוחה
חוזרים על הפעולה ומניחים את צינורות הבצק הממולאים צמודים אחד לשני
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190- מעלות כ- 35 דקות
יוצקים סירופ מעל ואז פורסים .

 

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל