בלונדיז פיסטוק פקאן ושוקולד לבן
ramile
40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
120 גרם חמאה רכה מאוד
3/4 כוס סוכר חום בהיר
4 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כוס קמח לבן מנופה
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד לבן קצוץ
100 גרם פקאן קצוץ
100 גרם פיסטוקים קצוצים גס
אופן ההכנה:
- 1.ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
- 2.מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
- 3.מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
- 4.מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
- 5.מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
- 6.מצננים ופורסים לקוביות.