בלונדיז פיסטוק פקאן ושוקולד לבן

ramile
40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:

120 גרם חמאה רכה מאוד

3/4 כוס סוכר חום בהיר

4 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

3 ביצים

1/2 כפית מלח

1 כוס קמח לבן מנופה

100 גרם שוקולד לבן

50 גרם שוקולד לבן קצוץ

100 גרם פקאן קצוץ

100 גרם פיסטוקים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • 1.ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
  • 2.מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
  • 3.מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
  • 4.מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
  • 5.מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
  • 6.מצננים ופורסים לקוביות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל