בננות בטופי

קינוח מפנק בננות בטופי קרמל חם!

ramile
5 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
  • 6 בננות, פרוסות לעיגולים בעובי 1 ס”מ
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 חב’ שמנת מתוקה 38%
  • כף חמאה
אופן ההכנה:
  • 1.בסיר קטן שמים את השמנת ומחממים עד שמגיעים לסף רתיחה (מכבים את האש כאשר השמנת מתחילה לבעבע).
  • 2.במחבת עם שוליים גבוהים, מעל להבה בינונית-גבוהה מפזרים 3/4 כוס סוכר.
  • 3.מנערים את המחבת מדי פעם, עד שכל הסוכר הופך לקרמל. בשניה שהופך לקרמל יוצקים שמנת לאט לאט ומערבבים נמרצות כדי שיהפוך לטופי.
  • 4.בסיר נפרד ממיסים חמאה. מוסיפים בננות עם 2 כפות סוכר ומקפיצים עד שהבננות חמות.
  • 5.מעבירים את הבננות למחבת עם הטופי. מערבבים בעדינות ומעבירים לקעריות הגשה. מגישים עם קצפת לא מתוקה או עם גלידת וניל.
  • 6.מעבירים את הבננות למחבת עם הטופי. מערבבים בעדינות ומעבירים לקעריות הגשה. מגישים עם קצפת לא מתוקה או עם גלידת וניל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל