מילקי שוקולד ויוגורט תפוז
אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים:
לקרם שוקולד
- 150 גרם שוקולד בלגי מריר 85 % קצוץ
- 250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה
- קורט מלח
לשכבת היוגורט
- 300 גרם יוגורט יווני סמיך
- 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות אבקת סוכר
- קליפה מגוררת מתפוז אחד
להגשה
- שוקולד בלגי מריר 54 % מגורר
אופן ההכנה:
לשכבת השוקולד:
- 1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוסיפים את המלח.
- 2.מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
- 3.מוסיפים 2 כפות מהקצפת לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
- 4.מוסיפים את יתרת השוקולד המומס לתוך שכבת הקצפת ומקפלים לאיחוד.
לשכבת היוגורט:
- 1. מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
- 2.ממלאים כל כוס עד למחצית הגובה בשכבת השוקולד, משלימים בשכבה של יוגורט ומפזרים שוקולד מגורר מלמעלה.