מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס
פאולה רוזנברג
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
- 5 כוס קמח עדשים כתומות
- 1.5 כוס קמח אורז
- 1/2 כוס שמן קוקוס
- 3/4 כוס מייפל
- 1/4 כוס סוכר קנים
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות מים רותחים
- כוס שוקולד צ’יפס 70% מוצקי קקאו או 100 גרם שוקולד מריר מגורר
- 2 ביצים
מה עושים?
- 1.מקציפים את השמן, הסוכר והמייפל. מוסיפים פנימה ביצים אחת אחת.
- 2.מערבבים סודה לשתייה ומלח עם מים רותחים עד שנמס ומוסיפים לתערובת.
- 3.מוסיפים את הקמחים בהדרגה. מקפלים פנימה את השוקלד צ'יפס.
- 4.מסדרים כף מהתערובת בתבנית משומנת ברווחים גדולים של חמישה ס"מ (העוגיות מתרחבות), אופים בחום של 180 מעלות ל 8-10 דקות.