סופגניות ריקוטה ותפוחים
מתכון של עדן ים, חברת נבחרת ישראלי קיטשן
ramile
5 דקות| חלבי| קל
רשימת מצרכים
- 250 גרם ריקוטה
- 2 ביצים L
- 5 כפות חלב
- 170 גרם קמח לבן – כוס + 3 כפות
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 2 שקיות סוכר וניל
- תפוח אחד מגורד
- 2 וחצי כפות סוכר לבן
- קורט מלח
לציפוי:
- כוס סוכר לבן
- 2 כפות קינמון טחון
אופן ההכנה:
- 1.בקערה נטרוף היטב ביצים עם סוכר, מלח וסוכר וניל
- 2.נוסיף חלב וריקוטה ונערבב היטב
- 3.נוסיף את התפוחים המגורדים
- 4.נוסיף את הקמח ואבקת האפייה ונערבב עד לאיחוד
- 5.נחמם סיר עם שמן (מומלץ לעבוד עם מד חום 160-170 מעלות)
- 6.נכניס לשמן החם את הבלילה בעזרת כף קפיצית לגלידה, זה מקל על העבודה ויוציא לכם סופגניות שוות בגודלן
- 7.נטגן כ2 דקות מכל צד עד שמזהיב היטב
- 8.נוציא את הסופגניות למשטח עם נייר סופג ומשם ישירות לצלחת עם הסוכר והקינמון.