סופגניות ריקוטה ותפוחים

מתכון של עדן ים, חברת נבחרת ישראלי קיטשן

ramile
5 דקות| חלבי| קל

רשימת מצרכים

  • 250 גרם ריקוטה
  • 2 ביצים L
  • 5 כפות חלב
  • 170 גרם קמח לבן – כוס + 3 כפות
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • תפוח אחד מגורד
  • 2 וחצי כפות סוכר לבן
  • קורט מלח

לציפוי:

  • כוס סוכר לבן
  • 2 כפות קינמון טחון

אופן ההכנה:

  • 1.בקערה נטרוף היטב ביצים עם סוכר, מלח וסוכר וניל
  • 2.נוסיף חלב וריקוטה ונערבב היטב
  • 3.נוסיף את התפוחים המגורדים
  • 4.נוסיף את הקמח ואבקת האפייה ונערבב עד לאיחוד
  • 5.נחמם סיר עם שמן (מומלץ לעבוד עם מד חום 160-170 מעלות)
  • 6.נכניס לשמן החם את הבלילה בעזרת כף קפיצית לגלידה, זה מקל על העבודה ויוציא לכם סופגניות שוות בגודלן
  • 7.נטגן כ2 דקות מכל צד עד שמזהיב היטב
  • 8.נוציא את הסופגניות למשטח עם נייר סופג ומשם ישירות לצלחת עם הסוכר והקינמון.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל