סינבון גבינות סילאן וקינמון
ramile
40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
4 כוסות קמח לבן
1/3 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1.5 כוסות מים
1 כפית תמצית וניל
150 גרם חמאה רכה
1 ביצה
קורט מלח
למלית:
3/4 כוס סילאן למריחה
3 כפות קינמון
500 גרם ריקוטה
לציפוי:
ביצה טרופה בכף חלב
לזיגוג:
מייפל לאחר האפייה
אופן ההכנה:
- 1.בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשיש עם מיקסר עם וו לישה את הבצק לבצק אחיד כ- 7 דקות
- 2.מעבירים להתפחה של 4 שעות במקרר
- 3.לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים לעלה דק על משטח מקומח
- 4.מורחים על כל עלה סילאן ומעל קינמון וגבינה ומגלגלים לרולדה
- 5.פורסים לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ ומניחים על תבנית אפייה
- 6.מברישים בביצה ומתפיחים 30 דקות
- 7.אופים ב- 190 מעלות כ- 25 דקות ומיד לאחר האפייה מברישים בסירופ מייפל.