סינבון גבינות סילאן וקינמון

ramile
40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:

4 כוסות קמח לבן

1/3 כוס סוכר

2 כפות שמרים יבשים

1.5 כוסות מים

1 כפית תמצית וניל

150 גרם חמאה רכה

1 ביצה

קורט מלח

 

למלית:

3/4 כוס סילאן למריחה

3 כפות קינמון

500 גרם ריקוטה

לציפוי:

ביצה טרופה בכף חלב

לזיגוג:

מייפל לאחר האפייה

אופן ההכנה:
  • 1.בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשיש עם מיקסר עם וו לישה את הבצק לבצק אחיד כ- 7 דקות
  • 2.מעבירים להתפחה של 4 שעות במקרר
  • 3.לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים לעלה דק על משטח מקומח
  • 4.מורחים על כל עלה סילאן ומעל קינמון וגבינה ומגלגלים לרולדה
  • 5.פורסים לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ ומניחים על תבנית אפייה
  • 6.מברישים בביצה ומתפיחים 30 דקות
  • 7.אופים ב- 190 מעלות כ- 25 דקות ומיד לאחר האפייה מברישים בסירופ מייפל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל