עוגיות טופי מתכון של רון יוחננוב

השף רון יוחננוב מכין מתכון לעוגיות טופי שבדיות

ramile
60 דקות | בינוני | חלבי

רשימת מצרכים

30 עוגיות :

 

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 177 גרם סוכר
  • 2 כפות גדושות של סילאן
  • 208 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית קינמון ( אופציה )

אופן ההכנה:

  • 1.לקערת המיקסר מכניסים חמאה רכה וסוכר לבן.
  • 2.בעזרת וו גיטרה מקרימים את החמאה עם הסוכר.
  • 3.לאחר ההקרמה מוסיפים סילאן, קמח, אבקת אפייה וקינמון, מערבבים עד קבלת בצק אחיד.
  • 4.מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומניחים על משטח מקומח.
  • 5.יוצרים מהבצק ריבוע, חוצים ל-2 חלקים , כל חלק מגלגלים לרולדה די עבה.
  • 6.מעבירים את הרולדות לנייר אפייה מניחים במרווחים, ובעזרת כף היד מועכים את הרולדה כך שנקבל 2 בצקים ארוכים מלבניים.
  • 7.מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות , סטטי. אופים כ-15 דקות או עד הזהבה.
  • 8.מוציאים מהתנור , מחכים חמש דקות ומיד לאחר מכן פורסים לאלכסונים בעזרת גלגלת או בעזרת סכין.
  • 9.מניחים בצד לצינון כחצי שעה.
  • 10.לאחר מכן שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. מומלץ מאוד לטבול בתה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל