עוגת וניל של חורף
מצרכים :
4 ביצים
¼ כוס שמן קנולה
250 מ״ל שמנת להקצפה
1 כוס סוכר
1 פודינג וניל
2 כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
1 שמנת להקצפה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
תותים לקישוט
ההכנה:
בקערה מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה
מוסיפים שמן ושמנת ומקציפים שוב
מוסיפים תמצית וניל, קמח תופח ופודינג ומקציפים עד להטמעת המרכיבים
מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
לאחר האפייה מצננים
מקציפים יחד את מרכיבי הקרם ומצפים את העוגה
מקשטים בתותים.