פרצל

ramile

רשימת מצרכים:

1 קופסא פרצל של המותג
250 מ”ל מים
50 גרם שמן צמחי
לטבילה לפני האפייה:
סיר עם מים רותחים
4 כפות סילאן
1 כף אבקת סודה לשתייה
לאפייה:
300 גרם צ’דר צהובה מגוררת
שומשום שחור
מלח גס

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את תערובת הפרצל, השמן והמים בהדרגה תוך כדי לישה
  • 2.מניחים בקערה משומנת ומכסים לשעה
  • 3.מחלקים את הבצק לשש חתיכות שוות
  • 4.יוצרים צורת פרצל
  • 5.טובלים טבילה קצרה בסיר עם המים ואבקת הסודה
  • 6.מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
  • 7.מפזרים מעל צ'דר , שומשום שחור ומלח גס
  • 8.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות טורבו ל- 18 – 20 דקות

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל