פרצל
ramile
רשימת מצרכים:
1 קופסא פרצל של המותג
250 מ”ל מים
50 גרם שמן צמחי
לטבילה לפני האפייה:
סיר עם מים רותחים
4 כפות סילאן
1 כף אבקת סודה לשתייה
לאפייה:
300 גרם צ’דר צהובה מגוררת
שומשום שחור
מלח גס
אופן ההכנה:
- 1.בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את תערובת הפרצל, השמן והמים בהדרגה תוך כדי לישה
- 2.מניחים בקערה משומנת ומכסים לשעה
- 3.מחלקים את הבצק לשש חתיכות שוות
- 4.יוצרים צורת פרצל
- 5.טובלים טבילה קצרה בסיר עם המים ואבקת הסודה
- 6.מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
- 7.מפזרים מעל צ'דר , שומשום שחור ומלח גס
- 8.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות טורבו ל- 18 – 20 דקות