קרם בורלה קוקוס

מתכון טעים ביותר , שישמח אתכם בסוף ארוחה מפנקת.

ramile
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 900 מ”ל שמנת מתוקה או קרם קוקוס
  • 9 חלמונים (180 גרם) מביצים בגודל L
  • 140 גר’ סוכר
  • 1 כף קוקוס טחון
  • 2 מקלות וניל, חצויים לאורכם, או מעט אגוז טונקה מגורר
  • 1.5 כפות סוכר חום
  • 1 סורבה קוקוס או גלידת קוקוס
  • 5 פלחים של אפרסקים משומרים
  • 5 פרוסות של אננס משומר
איך לבשל:
  • 1.מחממים את התנור לחום של 100 מעלות. מכינים תבנית שבה יונחו כלי הברולה, וממלאים בה מים בגובה 1 ס"מ.
  • 2.שמים את השמנת או קרם הקוקוס בסיר. מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ואת מקלות הוניל או הטונקה המגוררת, ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם מחצית הסוכר הנותרת.
  • 3.כשהשמנת רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות, תוך טריפה מתמדת, לקערת החלמונים. מוציאים את מקלות הווניל ומגרדים מתוכם את הגרגירים לתוך הקרם בעזרת כפית.בוחשים
  • 4.מחלקים את הקרם לכלי חרסינה המתאימים לאפייה. מניחים את כלי הברולה בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה. שומרים במקרר עד להגשה.
  • 5.להגשה : חותכים את הפירות המשומרים לקוביות קטנות. מפזרים מעט סוכר חום על הקרם הקר ושורפים בעזרת מבער. אם אין מבער, מוותרים על שלב זה. מפזרים מעל את הפירות החתוכים. יוצרים כדור מהסורבה או הגלידה ומניחים מעל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל