סופגניות לב
20 דק | בנוני | חלבי
רשימת מצרכים:
לבצק
500 גר’ קמח
200 גר חלב
2 ביצים
90 גרם סוכר
כפית מלח
2 כפות שמרים יבשים
90 גרם חמאה
למילוי
ריבת 4 פירות של רמי לוי
לציפוי
אבקת סוכר של רמי לוי
אופן ההכנה:
- 1.בקערת המיקסר עם וו לישה נשים סוכר, מלח, חלב, ביצים וקמח ונערבב כ 4 דק במהירות נמוכה נוסיף את השמרים ונמשיך לערבב לעוד 4/5 דק
- 2.במהירות בינונית נוסיף את החמאה כשהיא חתוכה לקוביות, ונמשיך ללוש במהירות קצת יותר גבוהה לעוד 10 דק, (הלישה חייבת להיות ארוכה כדי שהגלוטן יתפתח )
- 3.ניצור כדור חלק ונחזיר לקערה להתפחה, של שעה וחצי.
- 4.נפתח את הבצק בעדינות לעובי של 1.5/2 ס''מ ונקרוץ סופגניות בצורת לב 💓
- 5.נניח כל סופגניה על ריבוע נייר אפיה שגזרנו מראש ונניח להתפחה נוספת של חצי שעה.
- 6.מחממים סיר רחב עם שמן ל170 מעלות ומטגנים את הסופגניות דקה וחצי מכל צד
- 7.נותנים לסופגניות להתקרר מעט ממלאים בריבה ומצפים באבקת סוכר