מתכון סלומון פיצוחים לפסח

דג סלומון עשיר בטעמים לחג הפסח

ramile
60 דקות | בינוני | פרווה

רשימת מצרכים

מה צריך כדי להכין?

  • 1 קילו סלמון מפולט טרי
  • 1 כוס פיסטוקים גרוסים דק
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 פרוסות לימון
  • 1/2 כוס שקדים גרוסים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 5 כפות טריאקי
  • 2 כפות חרדל חלק רמי לוי
  • מיץ מחצי לימון

לרוטב:

  • 4 כפות מיונז
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כף דבש
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

  • 1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  • 2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג
  • 3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .
  • 4.מסדרים פרוסות לימון מעל .
  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .
  • 6.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .
  • 7.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל