סלט אסייאתי עם אבטיח ועוף צלוי

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 2 גבעולי למון גראס (לא חובה)
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 יח’ חזה עוף (כ-600 גרם)

 

 

לסלט

 

 

  • 3 כוסות אבטיח חתוך לקוביות (כ-רבע אבטיח)
  • 10 צנוניות חתוכות לרבעים
  • 2 מלפפונים פרוסים
  • כוס עלי נענע
  • כוס עלי כוסברה
  • 1 פלפל צ’ילי אדום חריף קצוץ
  • חצי חסה אמריקאית חתוכה גס

 

לרוטב

 

  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות מים
  • מיץ וקליפה מגוררת מ2 ליים
  • 2 שיני שום קלופות
  • 3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי
  • 3 כפות רוטב דגים
  • 1 פלפל צ’ילי אדום חריף
  • 2 כפות סוכר חום
  • חצי כפית מלח

 

 

להגשה

 

  • חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים
לעוף:
  • 1. קוצצים את גבעולי הלמון גראס ומערבבים עם השמן. משרים את חזות העוף ל10 דקות.
  • 2.בינתיים מכינים את כל רכיבי הסלט וטוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר.
  • 3.מחממים מחבת כבדה וצולים את חזות העוף מכל הצדדים- סה"כ כ-6 דקות.
  • 4.מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים ל4 קעריות. פורסים את חזות העוף ומניחים בקערות.
  • 5.מפזרים בוטנים ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל