סלט פסטה ברוטב פסטו, ירקות צלויים ובייבי מוצרלה

סלט פסטה מיוחד וטבעי

ramile
65 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 400 גרם קונצ’גליוני מחיטת דורום
  • 150 גרם בייבי מוצרלה
  • כף זיתי קלמטה קצוצים
  • 2 כפות פסטו
  • לפי הטעם זוקיני
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כפות שמן זית
  • לפי הטעם מלח ים אטלנטי, פלפל
  • כף בלסמי (אופציונלי)
  • כפית אורגנו יבש/רוזמרין יבש
איך לבשל:
  • 1.צולים את הירקות: מכינים תבנית המתאימה לתנור עם נייר אפייה, מזליפים מעל הנייר אפייה שמן זית, חותכים את הירקות לגודל הרצוי, מסדרים אותם ע"ג נייר האפייה, מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח ים אטלנטי, פלפל, אורגנו/רוזמרין יבש, מעט בלסמי, צולים בתנור שחומם מראש ל -200 מעלות למשך כ-25 דקות עד שהירקות רכים ושחומים, נותנים לירקות להתקרר מעט בטמפ' החדר.
  • 2.מכינים את הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן על האריזה, מסננים, מצננים, מוסיפים מעט שמן זית ונותנים לפסטה להתקרר
  • 3.הרכבת המנה: בקערה גדולה שמים את הפסטה המוכנה, בייבי מוצרלה, זיתים, אליה מוסיפים את הפסטו ומערבבים עד שהפסטה והמוצרלה נצבעות בירוק.
  • 4.מוסיפים את הירקות הצלויים, מערבבים, מתבלים במלח ומגישים.
  • 5.ממליצה את הזוקיני הצלוי לערבב אחרון לקראת ההגשה כי יש לו נטייה להתרכך
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל