כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים | השף מאיר אדוני
השף מאיר אדוני מכין לנו מתכון טעים במיוחד : כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים.
ramile
60 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
- 6 יח’ כרעי עוף נקיים
- 1/2 כוס כוס ערמונים טריים קלופים
- 10 יח’ בצלי שאלוט קלופים
- 12 יח’ גזרים בייבי צבעוניים, שטופים היטב
- 6 יח’ שיני שום קלופות
- 2 יח’ כרישה נקייה, חתוכה למקטעים של 3 ס״מ 3
- ענפי טימין
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 5 כפות תמרינדי
- 2 יח’ כוכב אניס
- מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- 1.מחממים סיר רחב על אש בינונית, מוסיפים את השמן. ומטגנים את העוף היטב מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
- 2.מוציאים את העוף לצלחת. מוסיפים לאותו סיר את בצלי השאלוט, הכרישה, השום ומטגנים כ-2 דקות.
- 3.מוסיפים את הגזרים והערמונים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
- 4.מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הנוזלים והתבלינים.
- 5.מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כ-30 דקות.
- 6.מסירים את המכסה ומבשלים כ-20 דקות נוספות.בתיאבון!