פרגיות בריבת בצל
ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 2 יח’ פרגיות עם עצם ממעדניית הבשר של רמי לוי
- תערובת תבלינים לשווארמה
- ריבת בצל
- רוטב סויה
- רבעי פלפלים
- תימין טרי
- שמן זית
אופן הכנה:
- 1.מניחים את הפרגיות על הפלנצ'ה (או תבנית לתנור) צולים כ-20 דקות ב-200 מעלות. בתיאבון !
- 2.מערבבים את תערובת תבלינים לשווארמה, מלח ים, פלפל שחור, ריבת בצל ורוטב סויה.
- 3.בעזרת מברשת מברישים היטב את הרוטב על הפרגיות
- 4.מוסיפים רבעי פלפלים , שמן זית ותימין טרי.
- 5.צולים כ-20 דקות ב-200 מעלות.