קבבוני טלה | השף אביב משה
מתכון שמתאים במיוחד ליום העצמאות ולמנגל משפחתי -קבבוני טלה!
השף אביב משה
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
- 1/2 ק”ג טלה / בשר בקר / צוואר טחון , מהמעדניה של רמי לוי
- 2 בצלים אדומים, קצוצים
- 1/2 פלפל חריף, קצוץ
- 2 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ
- 3 כפות כוסברה,טרייה וקצוצה
- שמן שומשום
- רוטב סויה
אופן ההכנה:
- 1.בוחרים נתח טלה , בשר בקר או צוואר טחון טרי ונקי מהמעדניה שלנו.
- 2.מערבבים יחד עם פלפל חריף, 2 כפות ג'ינג'ר, 3 כפות כוסברה טרייה וריחנית ושמן שומשום ויוצרים קבבונים.
- 3.משמנים את המחבת פסים או את הגריל וצולים.
- 4.אפשר להגיש את הקבבונים עם סלט קצוץ מרענן, בתיאבון !