קדרת טלה ים-תיכוני
ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 1.5 ק”ג צוואר טלה חתוך לקוביות בגודל 3
- 4 עגבניות בשלות , חתוכות לרבעים
- 3 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים
- 1 פלפל ירוק חריף, חתוך לרצועות
- 2 גזרים, חתוכים לפרוסות גסות
- 6 שיני שום שלמות
- מיץ מחצי לימון
- 1/2 כוס שמן זית
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל
אופן הכנה:
- 1.בוחרים נתח בשר צוואר טלה טרי מהמעדנייה, בסיר אטום מסדרים את כל המצרכים יחד, מתבלים במלח פלפל ומביאים לרתיחה (ללא נוזלים).
- 2.מורידים את האש ומבשלים בחום נמוך כשעתיים.
- 3.מגישים עם טחינה טובה ופלפל חריף , בתיאבון!