רול עוף בעשבי תיבול
ramile
40 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 2 יח’ עוף פלטה
- תערובת תבלינים קייג’ון
- פלפל צ’ומה
- עלי בזיליקום או נענע טריים
- עלי זעתר או אורגנו טריים
- עלי תימין טריים
- שמן זית
- מלח
אופן הכנה:
- 1.בוחרים עוף טרי ממעדניית הבשר של רמי לוי.
- 2.מתבלים את העוף בתבלין קייג'ון, מלח, פלפל שחור גרוס, ופלפל צ'ומה, משהים בקירור למשך מספר שעות.
- 3.מכינים תערובת עשבי תיבול טריים ושמן זית.
- 4.מניחים את העוף על גבי נייר האפייה ומתחת רדיד אלומיניום, העור כלפי מטה.
- 5.מפזרים את תערובת עשבי התיבול על העוף, מגלגלים לגליל מהודק, סוגרים בצדדים בסגירת סוכריה.
- 6.מחממים תנור ל 170 מעלות מניחים את העוף על רשת צלייה, מתחת מניחים תבנית לקליטת נוזלי הצלייה, צולים כ 40 דקות.
- 7.הרול עוף מוכן, בתיאבון !