שניצל איטלקי דק
ramile
10 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
- חזה עוף פרוס דק – ממעדניית הבשר של רמי לוי
- תפוחי אדמה זעירים
- ברוקולי
- שמן זית
- פפריקה מתוקה
- כמון
- מלח ים
- פלפל שחור
- גרידת לימון
- עלי תימין טריים
אופן הכנה:
- 1. מערבבים בתבנית פפריקה מתוקה, כמון, גרידת לימון, מלח ים, פלפל שחור ושמן זית.
- 2.מערבבים את הבלילה.
- 3.בוחרים שניצל חזה עוף דק, ממעדניית הבשר של רמי לוי.
- 4.טובלים את חזה העוף בבלילה, ושומרים במקרר למשך כשעה.
- 5.צולים את השניצלים במחבת פסים למידה הרצויה.
- 6.ניתן להוסיף לצלייה גם תפוחי אדמה זעירים וברוקולי ועלי תימין טריים.