פילה דניס ברוטב עגבניות ואורגנו
ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1 חב’ פסטה פרפרים
- 3 דגי דניס – מפולטים
- 1 קופסה עגבניות מרוסקות
- 2 שיני שום גדולות – קצוצות דק
- 1 כף אורגנו
- 1/2 כפית צ’ילי אדום יבש – גרוס
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח ים
- 1/2 כוס מים רותחים
- 1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה:
- 1.במחבת רחבה מחממים שמן זית ושום.
- 2.מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, סוכר, צ'ילי ואורגנו ומבשלים במשך כ-2 דקות.
- 3.מוסיפים מים רותחים, מבשלים דקה נוספת וטועמים, מתבלים במלח ופלפל.
- 4.יוצקים על הדגים מהרוטב ומבשלים על אש בינונית במשך כ- 7 דקות.
- 5.בעזרת כף חותכים את הדג לפיסות ונפטרים מהעור. יוצקים מהרוטב על פסטה פרפרים ומגישים.