קבב דגים אסיאתי | השף אביב משה
המתכון של אביב משה: קבב אסיאתי
ramile
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1/2 ק”ג דג ים ( מוסר / לוקוס ) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
- כף ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
- 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפות שמן שומשום
- 1.5 כף סויה
- כפית פלפל חריף, קצוץ
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את כל החומרים , יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
לרוטב
- 1.מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן , כפית למון גרס קצוץ , מעט פילפל שאטה , כפית פקאן סיני קצוץ , כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.
עצת הגשה:
- 1.יוצקים רוטב למרכז צלחת ומעל את הקבב דגים.