כריך טוניסאי | השף אביב משה
כריך טוניסאי
ramile
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1 טחינה
- 1 אריסה
- 1 לימון
- לפי הטעם מלח
- 1 טורטייה
- 1 זיתים
- 1 שום
- 1 גרגירי חומוס (מושרים ללילה ומבושלים במים)
- 1 בצל ירוק
- 1 עגבניות
- 1 מלפפונים חמוצים
- 1 טונה מטובלת בצילי חריף
הוראות הכנה לכריך
- 1.מתחילים עם הטחינה - מוסיפים אריסה, מיץ לימון מלח ומים.
- 2.ממשיכים לטורטיה מורחים מעליה את הטחינה ומניחים בצד.
- 3.ממשיכים לסלט הזיתים - מבשלים זיתים עם פפריקה מרוקאית, רסק עגבניות, ושום.
- 4.כעט מטפלים בגרגירי החומוס שהושרו ללילה - ומבשלים במים כשעה וחצי.
- 5.את הבצל הירוק שמים כמו שהוא עם העגבניות המלפפונים החמוצים והטונה המטובלת. מומלץ לחצות באמצע בתיאבון!