פסטה טוניסאית | השף אביב משה
ramile
30 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים
- חבילת פסטה שאוהבים
- קופסת סלט טוניסאי מסדרת הסלטים שלי
- חופן כוסברה
- חופן פטרוזיליה
- קרוטונים
- גבינת פטה
אופן ההכנה:
- 1.מבשלים פסטה (לפי ההוראות על גב השקית)
- 2.מחממים מחבת עם סלט טוניסאי
- 3.מוסיפים כף כוסברה קצוצה וכף פטרוזיליה קצוצה
- 4.מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים
- 5.מעבירים לצלחת הגשה
- 6.מפזרים מעל קצת קרוטונים
- 7.ומעל הכל מגרדים גבינת פטה