רביולי גבינות | השף מאיר אדוני
השף מאיר אדוני אדוני
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
- 2 חבילות רביולי גבינות מסדרת השפים
- 4 עגבניות חלוטות לדקה במים רותחים, מצוננות מיד במי קרח, קלופות וחתוכות לריבועים של ס”מ
- 1 חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות של 3 ס”מ ומטוגן בשמן עמוק
- 2 פלפל שושקה או גמבה אדומה מטוגנים בשמן עמוק קלופים וחתוכים לקוביות
- 4 שיני שום פרוסות
- 1/4 כוס זיתי קלמטה מגולענים חתוכים גס
- 8 פילה אנשובי חתוכים גס
- צרור עלי בזיליקום
- מלח ופלפל שחור לפי טעם
- 1 כף חומץ בן יין אדום
- 1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
- 1.חולטים את הרביולי כ 3 דק בסיר מים רותחים מומלחים מעט.
- 2.במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את כל החומרים מלבד האנשובי, הזיתים והבזיליקום.
- 3.אחרי כשלוש דקות מתבלים ומוסיפים את יתר החומרים לעוד 3 דקות.
- 4.מעבירים את הרביולי ממי הבישול ישירות למחבת.
- 5.מבשלים כדקה נוספת ומגישים מיד.
- 6.ניתן ורצוי להוסיף פרמז'ן איכותי מגורר מעל.