שיפודי שומר, ברוקולי, כרוב | פאולה רוזנברג
פאולה רוזנברג
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
- כף סילאן תמרים [ללא תוספת סוכר]
- 2 כפות שמן שומשום קלוי
- 3 כפות שמן זית בכבישה קרה
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 שן שום כתושה
- מעט ג’ינג’ר טרי מגורד
- 3 כפות גרגרי שומשום מלא
- 250 גרם טופו חתוך לקוביות 2 * 2 ס“מ
- ירקות חתוכים לקוביות 2 * 2 ס“מ : פטריות פורטובלו, שומר, כרוב, פרחי בורוקלי
איך מכינים:
- 1.מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה
- 2.משרים את הטופו והירקות במרינדה (להשאיר כשעתיים לפחות, ניתן אפילו כל הלילה במקרר ) ככל שתשרו יותר הם יקבלו טעם עשיר יותר
- 3.להכין שיפודים - כשהשיפודים מוכנים להניח בכלי מלבני לשפוך את הרוטב ולהכניס לתנור לעשר דקות.
- 4.אפשר לוותר על השיפודים ופשוט לאפות את הטופו והירקות בתנור יחד עם הרוטב, כ – 25 דקות.