דופלקס: שניצל הודו ובטטה
ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 8 יח’ שניצלים דקים
- 2 יח’ בטטות גדולות, קלופות ופרוסות דק לאורכן
- 1 כף מיונז
- 1 כף חרדל
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
- לציפוי:
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כף עלי תימין
- 1 כפית מחוקה אבקת שום (לא הכרחי)
- 1 ביצה טרופה
- 1/2 כפית מלח
- שמן לטיגון
אופן הכנה:
- 1.מערבבים בקערית מיונז חרדל מלח ופלפל. מורחים צד אחד של השניצל ומצמידים אליו פרוסת בטטה.
- 2.מערבבים בקערה שטוחה פירורי לחם, מלח, תימין ואבקת שום. טובלים כל צמד שניצל – בטטה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם, שוב ביצה ופירורי לחם (אפשר לתבול רק פעם אחת – הציפוי יצא דק יותר).
- 3.מחממים במחבת שמן חצי עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדי 3-4 דקות עד שהם זהובים-שחומים, בשר השניצל לבן והבטטה רכה.