כריך שניצל בולגרית | השף אביב משה
מתכון לכריך שניצל בולגרית!
השף אביב משה
15 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1 טחינה גולמית
- 1 דלעת שבושלה במים
- חופן מלח
- 1 שומר
- 1 עגבניות מגי
- 1 פלפל אדום
- 1 עלי רוקט
- לפי הטעם שמן זית
- לפי הטעם כורכום
- 1 מלפפונים קטנים
- 1 בצל סגול
- 1 לימון
- 200 גרם גבינה בולגרית – בכר
- לציפוי קמח
- לטיגון ביצה
- לציפוי פירורי לחם
- 1 שמן לטיגון
- 1 לחמניה טריה
הוראות הכנה
- 1.מתחילים בהכנת הטחינה - מוסיפים מים ואת הדלעת המבושלת, מלח ומים ומעט כורכום.
- 2.עוברים לסלט- שומר, עגבניות, מלפפון, פלפלים, בצל סגול, עלי רוקט ומטבלים את הסלט בשמן זית ומלח.
- 3.פורסים גבינה בולגרית - מעבירים בקמח , ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע שזוף.
- 4.לוקחים את הלחמניה הטריה מורחים אותה בטחינה, מעל את השניצל גבינה, חסה ועגבניות. בתיאבון!