אוזני המן מלוחות | אודי ואושר

אודי ואושר מביאים לכם אזני המן מלוחות, טעימות ובריאות לפורים

אושר אידלמן & ואודי ברקן
50 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים

מצרכים ל-5 מנות:

  • 20 דפי אורז (20 חבילות)
  • 3 כפות שמן זית להברשה

למלית אדומה

  • 500 גרם סלק מבושל בוואקום
  • 250 גרם גבינת עיזים 5%
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

למלית צהובה

  • 2 כפות שמן זית
  • 1כרובית קטנה מגורדת בפומפייה
  • 1 פחית שימורים חומוס שטופה ומסוננת
  • 1 כפית חוואיג’
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

 

הצעת הגשה

  • סלט ירוק
למלית אדומה:
  • 1.מוציאים סלקים מהשקית ומגרדים בפומפייה. מערבבים עם שאר הרכיבים.
למלית צהובה:
  • 1.מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית וכרובית, מקפיצים על להבה חזקה כ-4 דקות או עד שהכרובית רכה ושחומה
הכנת הממרח:
  • 1.מועכים את החומוס בעזרת מזלג ומוסיפים לכרובית יחד עם חוואיג', מלח ופלפל. מצננים מעט
  • 2.מכינים קערה גדולה עם מים חמימים.
  • 3.טובלים עלה אורז במים כ 5 שניות עד ריכוך קל, מנערים ומניחים על מגבת במשטח העבודה. מניחים במרכז העלה כף מהמילוי האדום או הצהוב ומעצבים לצורת משולש.
  • 4.מקפלים 1/3 עלה אורז על המילוי מכיוון צלע אחת של המשולש. מקפלים עליו את שתי הצלעות הנוספות ומקפלים את עודפי העלה לגב המשולש.
  • 5.מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מניחים את המשולשים על נייר האפייה ומברישים בשמן זית. אופים כ 30 דקות עד הזהבה
  • 6.מגישים חם!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל