עוגת באקלוואה תפוחים ורוטב דבש

ramile
30 דקות| קל| פרווה

רשימת מצרכים:

  •  1 חבילה דפי פילו מופשרים
  • 1 תרסיס שמן
  • 2 כוסות תערובת אגוזים ובוטנים
  • 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כף קינמון
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • לציפוי:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  • 1.טוחנים את הפיצוחים.
  • 2.בקערה מערבבים את הפיצוחים מוסיפים סוכר חום, קוביות תפוחי עץ וקינמון.
  • 3.פורסים דף פילו ומשמנים אותו, מפזרים את תערובת המילוי.
  • 4.ומקמטים הכל יחד.
  • 5.חוזרים על הפעולה עם שאר העלים והמלית.
  • 6.מניחים בתבנית משומנת בצמידות אחד לשני.
  • 7.אופים כ- 25 דקות ב- 190 מעלות עד הזהבה.
  • 8.מפזרים בנדיבות אבקת סוכר לאחר האפייה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל