עוגת באקלוואה תפוחים ורוטב דבש
ramile
30 דקות| קל| פרווה
רשימת מצרכים:
- 1 חבילה דפי פילו מופשרים
- 1 תרסיס שמן
- 2 כוסות תערובת אגוזים ובוטנים
- 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 1/2 כף קינמון
- 1/2 כוס סוכר חום
- לציפוי:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- 1.טוחנים את הפיצוחים.
- 2.בקערה מערבבים את הפיצוחים מוסיפים סוכר חום, קוביות תפוחי עץ וקינמון.
- 3.פורסים דף פילו ומשמנים אותו, מפזרים את תערובת המילוי.
- 4.ומקמטים הכל יחד.
- 5.חוזרים על הפעולה עם שאר העלים והמלית.
- 6.מניחים בתבנית משומנת בצמידות אחד לשני.
- 7.אופים כ- 25 דקות ב- 190 מעלות עד הזהבה.
- 8.מפזרים בנדיבות אבקת סוכר לאחר האפייה.