תבשיל פתיתים ועגבניות עם בצל ופפריקה

ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 2 כפות שמן זית רמי לוי
  • 1 בצל בגודל בינוני, קלוף וחתוך לקוביות בגודל בינוני
  • קורט מלח
  • 1 חבילה פתיתים רמי לוי
  • 1 חבילה קטנה רסק עגבניות רמי לוי
  • 2 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות
  • כפית פפריקה מתוקה רמי לוי
  • 3 כוסות מים
  • כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
  • 1.שמים את הבצל בסיר בגודל בינוני ביחד עם השמן והמלח.
  • 2.שמים את הסיר מעל להבה בינונית-גבוהה ומטגנים אגב ערבוב בערך 6 דקות – עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב.
  • 3.מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך כדי ערבוב מתמיד, בערך 2 דקות או עד שהפתיתים מעט מזהיבים.
  • 4.מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות החתוכות והפפריקה ואז את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כפית שטוחה מלח. טועמים את המים – הם צריכים להיות מלוחים. אם לא מרגישים את המלח – מוסיפים עוד ממנו.
  • 5.כשהמים רתחו מכסים ומנמיכים את האש.
  • 6.מבשלים על להבה נמוכה 15 דקות, עד שכל המים נספגו.
  • 7.מסירים את המכסה, מערבבים ומגישים חם.
  • 8.הפתיתים המוכנים נשמרים במקרר ארבעה ימים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל