בריוש מפנק BY רון יוחננוב

ramile
5 דק | חלבי | קל

רשימת מצרכים:

לצליית הבריוש – 50 גרם חמאה
כוס עלי תרד ניוזילנדי
1 צנצנת קרם ארטישוק
1 כפית חומץ
קערית עם מים
להגשה :
צ’ילי גרוס

אופן ההכנה:

  • 1.בקערה מניחים מים כפית ומץ וביצה
  • 2.מכניסים למיקרוגל לחמישים שניות
  • 3.במחבת ממיסים חמאה וצולים את הבריוש משני הצדדים כדקה מכל צד
  • 4.מעבירים את התרד למחבת לדקה בדיוק ומפזרים מעט מלח
  • 5.מניחים בריוש על צלחת מורחים מעליו קרם ארטישוק
  • 6.מעל מניחים תרד ומעל ביצה עלומה
  • 7.מפזרים מעל מלח גס וצ'ילי גרוס

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל