בריוש מפנק BY רון יוחננוב
ramile
5 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
לצליית הבריוש – 50 גרם חמאה
כוס עלי תרד ניוזילנדי
1 צנצנת קרם ארטישוק
1 כפית חומץ
קערית עם מים
להגשה :
צ’ילי גרוס
אופן ההכנה:
- 1.בקערה מניחים מים כפית ומץ וביצה
- 2.מכניסים למיקרוגל לחמישים שניות
- 3.במחבת ממיסים חמאה וצולים את הבריוש משני הצדדים כדקה מכל צד
- 4.מעבירים את התרד למחבת לדקה בדיוק ומפזרים מעט מלח
- 5.מניחים בריוש על צלחת מורחים מעליו קרם ארטישוק
- 6.מעל מניחים תרד ומעל ביצה עלומה
- 7.מפזרים מעל מלח גס וצ'ילי גרוס