עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית
30 דק| קל| חלבי
רשימת מצרכים:
- מחבת\ תבנית בקוטר 24
- 150 גרם מטבעות שוקולד מריר קצוצים
- 100 גרם מטבעות חלב קצוץ
- 180 גרם חמאה רכה
- 1 כוס סוכר חום
- 200 גרם חלווה בתוספת פיסטוק
- 100 גרם פקאנים קצוצים גס
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- קורט מלח
- 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
- 2+3/4 כוסות קמח חיטה לעוגיות
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- 1.בקערה עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה וסוכר חום כ- 5 דקות.
- 2.מוסיפים את הביצה ואת החלמון ואת המלח, הווניל ואבקת האפייה, מוסיפים את הקמח, 100 גרם חלווה פיסטוק ואת 3/4 מכמות שברי השוקולדים.
- 3.מרפדים מחבת רחבה, או תבנית קפיצית בנייר אפייה משטחים את מסת העוגייה ומפזרים מעל עוד חלווה ושוקולדים אופים בתנור שחומם מראש ל- 20 דקות ב- 200 מעלות.
- 4.מצננים ופורסים.