עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית

30 דק| קל| חלבי

רשימת מצרכים:

  • מחבת\ תבנית בקוטר 24
  • 150 גרם מטבעות שוקולד מריר קצוצים
  • 100 גרם מטבעות חלב קצוץ
  • 180 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 200 גרם חלווה בתוספת פיסטוק
  • 100 גרם פקאנים קצוצים גס
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • קורט מלח
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • 2+3/4 כוסות קמח חיטה לעוגיות
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • 1.בקערה עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה וסוכר חום כ- 5 דקות.
  • 2.מוסיפים את הביצה ואת החלמון ואת המלח, הווניל ואבקת האפייה, מוסיפים את הקמח, 100 גרם חלווה פיסטוק ואת 3/4 מכמות שברי השוקולדים.
  • 3.מרפדים מחבת רחבה, או תבנית קפיצית בנייר אפייה משטחים את מסת העוגייה ומפזרים מעל עוד חלווה ושוקולדים אופים בתנור שחומם מראש ל- 20 דקות ב- 200 מעלות.
  • 4.מצננים ופורסים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל