עוגת גבינה ודובדבנים

השף מיקי שמו
15 דקות | קל | חלבי

רשימת מצרכים

רשימת חומרים לבצק הפריך :

  • 120 גר’ חמאה
  • 60 ג’ סוכר
  • 1 ביצה
  • 240 גר’ קמח
  • 1/4 שקית אבקת אפייה
  • קורט קינמון טחון

    • רשימת חומרים לתערובת הגבינה:

      • 450 גר’ גבינה 5% או 9% שומן
      • 140 גר’ סוכר
      • 430 מ”ל שמנת מתוקה
      • 50 גר’ אינסטנט פודינג וניל
      • 1 כפית תמצית וניל
      • לעיטור העוגה:
      • 10-15 דובדבנים
      • מעט אבקת סוכר

מכינים את הבצק הפריך :

  • 1.מכינים את הבצק הפריך : מחממים תנור לחום 170° , מערבבים את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד לקבלת תערובת הומוגנית,
  • 2.מוסיפים את הביצה ומחצית מכמות הקמח ואבקת אפייה ומערבבים במהירות איטית, מוסיפים את יתרת הקמח והקינמון עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה. מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה בקוטר התבנית בעובי של 1/2 ס"מ ואופים במשך 15 דקות
  • 4.את יתרת הבצק אופים במקביל בתבנית אפייה נוספת ומקררים.טוחנים במעבד מזון לפירורים.
  • 5.את יתרת הבצק אופים במקביל בתבנית אפייה נוספת ומקררים.טוחנים במעבד מזון לפירורים.
  • 6.סוכר ותמצית וניל. מקציפים את השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה לזמן קצר מאוד!

הקישוט:

  • 1.הגאונות של העוגה הזו היא בהגשה, כל אורח יקבל כוס אישית עם עוגת גבינה מפנקת במיוחד בשבילו. קבלתם מתכון לשבועות שכולם ירצו לטעום, בתיאבון !

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל